Politika zaštite privatnosti podataka

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka su nam važni, stoga postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka.

 

Opća odredba o zaštiti osobnih podataka koja je u primjeni od 25. svibnja 2018. globalno je utjecala na osvještavanje važnosti i vođenja brige o osobnim podacima te na koji način se s njima postupa, a nama je dala povoda da svoje standarde i njihovu interpretaciju stavimo na višu razinu i predočimo je korisniku na jednostavan i direktan način.

 

U nastavku vam donosimo informacije o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

 

Obradu osobnih podataka vodi:

Out Of Office - obrt za usluge i izdavaštvo

10000 Zagreb, Hrvatska

e-mail: info@akustikasession.com

 

Kao korisnik naše web stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje vaših prava.

 

Koje podatke o vama prikupljamo?

 

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije o pojedincima prema kojima se osoba može identificirati. Možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama, uključujući:

 

 1. vaše kontakt podatke (e-mail);

 2. podatke o aktivnostima/interakcijama s nama, uključujući i potencijalne buduće interakcije;

 3. demografske i interesne podatke

 

U koju svrhu koristimo vaše osobne podatke i zašto je to opravdano?

 

Mi nećemo obrađivati vaše osobne podatke ukoliko nemamo odgovarajuću osnovu koju zakon u tu svrhu predviđa. Mi ćemo obrađivati vaše osobne podatke ukoliko smo od vas zaprimili prethodnu suglasnost za kontaktiranje putem e-maila te za marketinške kampanje.

 

Kolačići

 

Kolačići su nizovi informacija koje web stranice u trenutku posjeta ili prihvaćanja pohranjuju na vašem pregledniku, te koje taj preglednik dostavlja web stranici prilikom sljedećeg posjeta.

 

Mi koristimo kolačiće kako bi pratili svoje posjetitelje, ali i servisi koji su ugrađeni u našu stranicu također koriste kolačiće. Kako bi mogli koristiti te servise potrebno je omogućiti prihvaćanje navedenih kolačića.

 

Web stranica ne može dobiti pristup podacima kojima niste dali pristup i nikako ne može pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Ipak, ako ne želite da web stranica sprema bilo kakve podatke o vašem surfanju unutar domene, uvijek možete promijeniti postavke svojeg web preglednika.

 

Kolačići su pohranjeni na vašem računalu i možete ih izbrisati u bilo kojem trenutku.

 

Koristite funkciju pomoći u vašem pregledniku kako bi mogli izbrisati kolačiće s vašeg računala. Imajte na umu da ćete nakon brisanja kolačića na nekim web-lokacijama ponovo morati postaviti svoje postavke ili se ponovo prijaviti, a moguće je da će se funkcionalnost nekih stranica smanjiti ili u potpunosti prestati.

 

Prijava na newsletter

 

Koristimo Wix domenu i Mailchimp newsletter servis kako bi omogućili prijavu na naš newsletter. Prijava na newsletter omogućena je isključivo vašim osobnim odabirom i privolom.

 

Kada zaprimimo vašu prijavu na newsletter, dobit ćemo vašu e-mail adresu. E-mail komunikaciju čuvamo u našoj bazi na neodređeni rok kako bi mogli unaprijediti naše usluge i vama pružiti odgovarajuću uslugu.

 

Svrha u koju koristimo kolačiće.

 

1. Analiza posjećenosti web stranice

 

Koristimo Google Analytics kako bi pratili posjetitelje i generirali informacije o prometu na našoj web stranici. Prilikom osnovnog prikupljanja informacija ne prikupljamo nikakve osobne podatke o vama. Ukoliko nam date pristanak za demografsko i interesno praćenje, podaci koje Google ima o vama bit će proslijeđeni nama unutar zbirnog izvještaja o našoj stranici. Politika privatnosti Googlea nalazi se ovdje https://policies.google.com/privacy 

 

2. Marketinške kampanje

 

Prilikom provođenja kampanje na društvenim mrežama ili drugih online oglasnih kampanja, moguće je da će davatelji usluga koristiti kolačiće ili pixele na našoj stranici kako bi pratili i posluživali naše oglase na različitim platformama. U nekim kampanjama na Googleu koristimo remarketing kako bi vam omogućili optimalno prikazivanje naših oglasa.

 

Više o AdWords remarketingu  možete pročitati ovdje: https://adsettings.google.com 

 

3. Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

 

Na nekim dijelovima naše web stranice postoji sadržaj koji smo putem kôda ugradili s drugih internetskih stranica. Pristup tom sadržaju odvija se na isti način kao da ste mu pristupili na web stranici gdje je postavljen, te time možete preuzeti i kolačiće koje bi inače preuzeli posjetom te stranice.

 

Tipični ugrađeni sadržaj je sadržaj sa stranice koje dijele video, slike i sl. Te stranice mogu prikupljati vašu IP adresu, informacije o pregledniku i operativnom sistemu, pohranjivati i preuzimati kolačiće na vaš preglednik, ugraditi praćenja interakcije s ugrađenim sadržajem, uključujući i povezivanje interakcija s vašim računom na tom servisu, ukoliko ste u tom trenutku prijavljeni.

 

Link na politike privatnosti servisa koji koristimo je u nastavku:

 

Youtube (Google): https://policies.google.com/privacy 

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ 

Twitter: https://twitter.com/en/privacy 

Instagram: https://help.instagram.com/privacy 

 

Dodatne informacije

 

Vašim osobnim podacima se također može pristupiti ili ih se može proslijediti bilo kojem nacionalnom i/ili međunarodnom regulatornom, izvršnom ili javnom tijelu ili sudu, gdje smo to dužni učiniti prema zakonu ili propisu ili na njihov zahtjev.

 

Ukoliko bi se u bilo kojem trenutku stvorila potreba da vaši osobni podaci prenose na treće osobe iz razloga za koji nije prikupljen na prvom mjestu, ili naknadno dobiven vaš pristanak, omogućit ćemo vam da se izjasnite o svom izboru.

 

Kako štitimo vaše osobne podatke.

 

Implementirali smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi pružili razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka.

 

SSL certifikat vam jamči sigurnost naše stranice enkripcijom podataka, koji se prenose od vašeg uređaja do našeg servera.

 

Naši informatički sustavi i sustavi trećih strana su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

 

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke.

 

Vaši osobni podaci koje imamo pohranjene u našim evidencijama pohranit će se na period od 5 godina nakon vaše posljednje interakcije s nama, ukoliko nije drugačije naznačeno.

 

Koja su vaša prava.

 

Osiguravamo vam sljedeća prava:

 

 1. Pravo na pristup (informiranje o opsegu i vrsti) vašim podacima

 2. Prvo na ispravak (odnosi se na podatke koje ste dali)

 3. Pravo na zaborav

 4. Pravo na prigovor oko upotrebe osobnih podataka

 

1. Pravo na pristup

 

Imate pravo na informaciju o svojim osobnim podacima koje vodimo i držimo u memoriji. Ako ste zakonski skrbnik korisnika također imate pravo na informaciju o osobnim podacima osobe kojoj ste zakonski skrbnik.

 

2. Pravo na ispravak

 

Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na vas odnose, što ćemo mi provesti u razumnom roku.

 

3. Pravo na brisanje (pravo na zaborav)

 

Imate pravo ishoditi anonimizaciju svojih osobnih podataka, bez nepotrebnih odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane (npr. ako podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su obrađivani). Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo vas detaljno informirati u sklopu odgovora na vaš zahtjev za brisanjem.

 

4. Pravo na prigovor oko upotrebe osobnih podataka

 

Ako se obrada vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na vaše podatke. U slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni i zakoniti razlozi za obradu koji nadilaze vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva, vaš prigovor neće biti uvažen.

 

Svoj zahtjev možete uputiti na e-mail adresu: info@akustikasession.com

 

Kako ćete biti obavješteni o izmjenama naše obavijesti o obradi osobnih podataka?

Bilo koje buduće izmjene u obradi vaših osobnih podataka priopćit će vam se unaprijed putem zasebne obavijesti na ovoj web stranici.

 

Ukoliko imate daljnjih pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirate: info@akustikasession.com

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • Twitter - White Circle