• Akustika.

Osvrt na proteklu devetu sezonu akusticiranja

Updated: Jul 30, 2019

Utorak po utorak, sredinom lipnja kraju je privedena aktualna sezona programa Akustika u Rockmarku. Svaki kraj označava neki početak, a prije nego se usmjerimo na nove planove i akcije - kratko se osvrćemo na netom završenu devetu sezonu akusticiranja.


(autor fotografije: Benjamin Strike)


Priču smo započeli 2. listopada 2018. uz nastup Luce koja nam je tom prigodom u akustičnom izdanju i u pratnji izvrsnog benda predstavila svoj netom objavljeni debitantski album "Susret". Od tada pa sve do lipnja ove godine smo kroz ukupno deset utoraka imali priliku proakusticirati uz ukupno deset raznovrsnih glazbenih imena, koji su i vama i nama na našoj malenoj pozornici Rockmarka priredili intimne koncertne minijature, predstavljanja novih pjesama, albuma, zagrijavanja pred veće koncertne nastupe...


Ovosezonsku priču smo priveli kraju u utorak, 11. lipnja uz skupinu pocket palma, koja nam je predstavila svoj album prvijenac "godišnji" i simbolično nas poslala - na godišnji odmor! Stoga ljetne mjesece provodimo odmarajući i pripremajući novu sezonu programa Akustika - koja će biti jubilarna deseta po redu!


(YouTube playlista svih akusticiranja u devetoj sezoni akusticiranja u Rockmarku)


Ovom prigodom želimo odsrcativno zahvaliti svima vama koji nam redovito pristižete u Berislavićevu 13 te svojim dolaskom, smijehom i pljeskom podržavate glazbenu scenu, svoje omiljene izvođače i naš program. Hvala i svim glazbenicama i glazbenicima koji su se odazvali našem pozivu i odlučili biti dio ove koncertne priče. Također, bez suradnica i suradnika ne bi bilo niti programa - hvala svima koji su na ovaj ili onaj način pridonijeli Akustici, jer kad se male ruke slože, sve se može! Akusticiramo i dalje!

U devetoj sezoni Akustike (listopad 2018. - lipanj 2019.), u Rockmarku smo imali priliku akusticirati uz: Luce, Cubies, Ninu Bajsić, Elemental, Meritas, Ischariotzcky, Vatru, Mary May, Ogenj i pocket palma.


Fotografije svih navedenih akusticiranja pogledajte u nastavku.

(Akusticiranje uz Luce, 02. listopad 2018.)


(Akusticiranje uz Cubies, 16. listopad 2018.)


(Akusticiranje uz Ninu Bajsić, 13. studeni 2018.)


(Akusticiranje uz Elemental, 04. prosinac 2018.)


(Akusticiranje uz Meritas, 15. siječanj 2019.)


(Akusticiranje uz Ischariotzcky, 19. veljače 2019.)


(Akusticiranje uz Vatru, 19. ožujka 2019.)


(Akusticiranje uz Mary May, 16. travnja 2019.)


(Akusticiranje uz Ogenj, 14. svibnja 2019.)


(Akusticiranje uz pocket palma, 11. lipnja 2019.)


Autor svih fotografija: Benjamin Strike

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle