• Akustika.

Akustika uz Side Project, Bruto Geto i The Gentleman

Mjesec za mjesec, utorak po utorak, u Rockmarku ćemo imati priliku ugostiti vrlo interesantna glazbena imena - Side Project, Bruto Geto i The Gentleman!

Zagrebački dark-pop duo Side Project će nam se 13. ožujka vratiti na malenu pozornicu naše glazbene knjižare. Ovaj put nam u Rockmark stižu s novim i odličnim studijskim albumom “Lonely Boys”, objavljenim u prosincu prošle godine. Pjesme s novog izdanja imat ćemo priliku čuti u akustičnom obliku te nam je stoga drago da nam se ponovno vraćaju na akusticiranje. (Uvrsti u svoj kalendar - Facebook event)

Zagrebačka karavana Bruto Geto posljednjih nekoliko mjeseci itekako diže prašinu, koja nam nije prošla nazmjećeno. Na akusticiranje nam po prvi put stižu, u utorak 10. travnja, i to glasni, jasni i akustični! Do sada se o svakom njihovom nastupu pričalo danima, pa stoga s nestrpljenjem iščekujemo što će nam prirediti u Rockmarku! (Uvrsti u svoj kalendar - Facebook event)

Utorak 15. svibnja nam je bukiran za akusticiranje uz tajanstvenog mladog kantautora The Gentleman, koji će nam također po prvi put nastupiti u sklopu Akustike. Debitirao je singlom “Crystal”, a nedavno je predstavio novi singl i video “Crossing For Wild” te najavio album prvijenac. Obje pjesme donijele su mu interes publike, a tako je i nama stigao pod radar, pa smo se brže-bolje javnuli za gostovanje u sklopu akusticiranja. A on se kavalirski odazvao našem pozivu! (Uvrsti u svoj kalendar - Facebook event)

Za lipanj smo ostavili zatvaranje sezone, za koje - priznajemo - još uvijek nemamo dogovorene sve detalje, ali imamo plan jedan utorak u lipnju privesti kraju osmu sezonu akusticiranja. O tome ćemo kada dođe vrijeme!


Sva akusticiranja u Rockmarku počinju u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Berislavićevoj 13!

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle