• Akustika.

Kraj sezone Akustike uz nastup Borisa Štoka u Rockmarku

Utorak po utorak, približili smo se kraju još jedne sezone akusticiranja, a tom prilikom ćemo 12. lipnja na pozornici glazbene knjižare Rockmark ugostiti - Borisa Štoka!

(promotivna fotografija)


Akustičnim nastupom dobro nam poznatog imena domaće glazbene scene privest ćemo kraju osmu sezonu Akustike, koju smo započeli u listopadu prošle godine, a posjetitelji Rockmarka imat će rijetku priliku čuti kako Borisov samostalni radi zvuči u akustičnom izdanju!


Suosnivač i dugogodišnji član skupine Quasarr, nedavno je započeo samostalnu glazbenu putanju te nam se predstavio s nizom interesantnih singlova - "Ove misli" ft. Yaya, "Ispod kože", "Kao mi"...a krajem listopada je predstavio i samostalni EP "Puls" (posluhni na Deezeru). Nedavno je objavio novi singl i video "Baby, Baby", a predstavljena je i njegova suradnja sa skupinom Chui, u pjesmi "Pogledaj".


Sve novosti koje je do sada predstavio jasno nam daju do znanja kako je na putu ka kreiranju i svog prvog samostalnog studijskog izdanja koje možemo očekivati u ovogodišnjim jesenskim mjesecima.

(Borisova pozivnica za akusticiranje u Rockmarku)


"Pozivam svih da navrate na ugodno druženje 12.6. na Akustiku u Rockmark! Odsvirat ćemo nekolicinu pjesama u jednoj intimnijoj varijanti, uz gitaru i klavir, malo popričati o planovima, albumu...", kaže Boris.

I mi vas također pozivamo da s nama proslavite još jednu (uspješnu) sezonu Akustike, uz ovaj iščekivani nastup, na kojem se i mi nadamo da ćemo čuti pokoju neobjavljenu stvar.


Akusticiranja uz Borisa Štoka rezervirano nam je u utorak, 12. lipnja, s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Berislavićevoj 13 u Zagrebu! Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar.

Akustika preporuča: "Sedma republika" Ante Perkovića


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle