• Akustika.

Preporuka: Boris Štok u Rockmarku

Naslova “Ispod kože”, svjetlo dana ugledao je prvi samostalni album Borisa Štoka, čiji smo djelić imali prilike čuti i sredinom lipnja u našem Rockmarku.


Singl, video, album, koncert...


Naime, riječki glazbenik i autor tada nam je priveo kraju osmu sezonu akusticiranja, kada je pred prepunim Rockmarkom u akustičnom izdanju izveo nekolicinu novih autorskih pjesama, dijelom predstavljenih na EP-u “Puls”, a dijelom tada pripremanih za debitanski album.

(videospot za singl "Dodiri")


Nekoliko mjeseci kasnije, Boris je pripremio čitav niz ugodnih glazbenih iznenađenja - prije nekoliko dana je predstavio singl i videospot “Dodiri”, zatim je uslijedila objava albuma “Ispod kože”, a njegovo koncertno predstavljanje nas iščekuje 26. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu, gdje će mu se na pozornici pridružiti cijenjena Josipa Lisac te skupina Chui.


A naša preporuka je...


Osim preslušavanja Borisovog novog studijskog materijala te posjeta ovog koncerta, preporučamo vam još jednu glazbenu poslasticu koju priprema - u utorak, 16. lipnja ponovno će se vratiti na pozornicu našeg Rockmarka u Berislavićevoj 13!

Naime, kako bi najavio zagrebački koncert, tom prigodom će se u našoj malenoj glazbenoj knjižari družiti s fanovima, izvesti nekoliko pjesama u akustičnom izdanju, raspričati se o albumu “Ispod kože”, a posjetitelji će tada imati i priliku po povoljnijoj cijeni kupiti ulaznice za koncert u Tvornici kulture.


Početak druženja je u 18 sati, a ulaz je slobodan.


Nama zvuči dobro, a vama? Ubaci događanje u svoj Facebook kalendar, i vidimo se i tada u Rockmarku!

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle