• Akustika.

Akustika Throwback: Boris Štok & "Tišina"

Podsjetnik na zatvaranje osme sezone akusticiranja


U periodu iščekivanja nekih novih akusticiranja, donosimo podsjetnik na zatvaranje osme sezone programa uz koncertnu minijaturu Borisa Štoka.Tog utorka, 12. lipnja 2018., u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark imali smo priliku ugostiti riječkog glazbenika i autora Borisa Štoka. Bilo je to akusticiranje povodom zatvaranja osme sezone programa, a on je tada u pratnji Darka Terlevića (gitara) i Doriana Cuculića (klavijature) izveo svoj autorski repertoar. Promjenjivi vremenski uvjeti, kiša i podmukla sparina nisu bili na našoj strani, ali isto tako nikoga od glavnih aktera nisu omeli da jedan običan utorak pretvore u dan za pamćenje.


"Bilo je super, kao da smo svirali u dnevnom boravku pred prijateljima...onako storytelling ugođaj, red svirke, red druženja." otkrio nam je Boris Štok po završetku svirke, a upravo s tog nastupa donosimo snimku izvedbe singla "Tišina".


Ovo je prvi u nizu videa iz novog serijala "Akustika Throwback Session", u sklopu kojeg ćemo zaviriti u arhivu i prisjetiti se akusticiranja koja su obilježila naše dosadašnje sezone!


--


Audio: Antonino Šimić (Greenwood Studio)

Video snimanje & montaža: Benjamin Strike, Željka Ru.

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle