• Akustika.

Bruto Geto po prvi put gosti Akustike u Rockmarku

Updated: Apr 7, 2018

Zagrebačka rakunska karavana Bruto Geto stiže nam u utorak, 10. travnja, na našu pozornicu glazbene knjižare Rockmark. Ovom ćemo ih prigodom po prvi put ugostiti u sklopu Akustike, a oni će tom prigodom po prvi put i nastupiti - u akustičnom izdanju!

(Bruto Geto pozivnica za akusticiranje u Rockmarku)


Skupina djeluje nešto više od pola godine te su se do sada predstavili kroz tri autorska singla - “Ruke u zrak”, “Rekli su ti” i “KoTuKoga”, nastalih pod producentskom palicom Luke Tralića Shota.


Svojim necenzuriranim tekstovima kao i šarolikim (re)akcijama do sada su uspješno podigli prašinu na našoj glazbenoj sceni, estradi, a i šire... Otvoreno pismo gosponu Huljiću, s pozivom za financiranje videospota, samo je jedno od njihovih djela, a da treba slušati Bruto Geto potvrdio je i Vuco.


Na pitanje što možemo očekivati na njihovom akusticiranju u Rockmarku, odgovorili su nam: “10.4. možemo očekivati nešto drugačiji Bruto Geto. Rekli su nam da smo dosta žestoki i  agresivni u nastupu. U aranžiranju akustičnih verzija pronašli smo svoje naličje, odnosno alter-ego i sviđa nam se što čujemo. Dobili smo priliku da rakuni skinu maske i pozovu sve na ugodno obiteljsko druženje u Rockmark.“

(foto: DB Photography)


Sa svakim svojim nastupom priredili su koncertni kaos, a vjerujemo da nas isto čeka i na Akustici u Rockmarku. Bit će ovo - i vama i nama, prva prilika čuti i vidjeti ih u akustičnom izdanju.


Akusticiranje uz Bruto Geto počinje u 19 sati a ulaz je slobodan. Vidimo se u zagrebačkoj Berislavićevoj 13!


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle