• Akustika.

Cubies slažu kockice i na Akustici u Rockmarku

Electro-pop duo Cubies novo je ime domaće glazbene scene, a u utorak, 23. listopada, će po prvi put nastupiti u sklopu još jednog izdanja Akustike u Rockmarku!

(Cubies i njihova pozivnica za akusticiranje u Rockmarku)


Skupinu čine brat i sestra JJ & Zima, i do sada su se predstavili s dva autorska singla - pjesmama “Ti je ne voliš” i “Kada bi svi”. Pozornost publike su privukli i interesantnim nastupima, tijekom kojih pjevaju, sviraju i miksaju svoje pjesme, što svaku izvedbu čini unikatnom. Kako i sami kažu, ‘svoju karijeru vole graditi kockicu po kockicu’, što je rezultiralo i ovim neobičnim imenom.

Oboje su školovani glazbenici, no tek su se nakon mnogih projekata našli na zajedničkom putu skladanja i produciranja glazbe. Ponekad jedan napravi tekst, a drugi glazbu, ponekad obrnuto. Ovisi kako pjesma traži.

(videospot singla "Kada bi svi")

Budući da su i nama zapeli za uho, a saznali smo i kako u ladici čuvaju još interesantnog autorskog materijala, pojurili smo čim prije ih po prvi put ugostiti na našoj malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark, zbog čega nam je i jako drago da su se našem pozivu i odazvali! U sklopu Akustike će nam nastupiti u utorak, 23. listopada, kada će u nešto manje elektriziranom izdanju predstaviti i neke nove pjesme, koje slažu kockicu po kockicu.


Početak akusticiranja uz Cubies je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Berislavićevoj 13 u Zagrebu, mi ćemo sigurno biti tamo!


* Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar *


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle