• Akustika.

Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Meritas

Skupina Meritas nam se nakon 7 godina vratila na našu malenu pozornicu Rockmarka te nam pružila priliku da budemo dio njihove koncertne proslave jubilarnih 20 godina djelovanja!

(Akustika uz Meritas; foto: Benjamin Strike)


Tog utorka, 15. siječnja, Meri i Anita su zajedno s pratećim članovima benda - Zdeslavom, Ivanom i Mladenom, okupljenoj publici u Rockmarku priuštile intimnu koncertnu minijaturu, ispunjenu nekolicinom njihovih dobro nam poznatih pjesama u akustičnom izdanju. "Igra", "Sami na ulici", "Budim se"...samo su neki od njihovih pop dragulja, koji su se našli na kratkoj i slatkoj set-listi.


"Stvarno smo se rado vratile na Akustiku, nakon sedam godina. Bilo nam je još puno bolje nego prvi put. Hvala svima koji su bili u Rockmarku i s nama proveli ovu večer!", otkrile su nam Meri i Anita svoje prve dojmove nakon akusticiranja.

A ova koncertna večer bila je u znaku njihove proslave jubilarnih 20 godina glazbenog djelovanja, koje osim raznim koncertima obilježavaju i izdanjem "Meritas20 live" - albumom nastalim na istoimenom slavljeničkom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, u studenom 2017. godine. Osim u prodaji, izdanje je dostupno za slušanje i u digitalnom obliku - putem Deezera.


Naš foto-majstor Benjamin Strike ponovno je svojim objektivom ulovio niz lijepih momenata akusticiranja, te vam dio atmosfere nastale tijekom druženja uz Meritas prenosimo u novoj foto-galeriji - pogledajte u nastavku.(fotografije: Benjamin Strike)

Naša preporuka za daljnje čitanje:

Fotke i dojmovi s akusticiranja uz Elemental - saznaj više

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle