• Akustika.

Uoči Tvornice, Elemental na Akustici u Rockmarku

Updated: Nov 30, 2018

U fazi priprema za dvodnevni koncertni spektakl u zagrebačkoj Tvornici kulture, skupina Elemental priredit će još jedno glazbeno iznenađenje - u utorak, 4. prosinca, svratit će nam na Akustiku u Rockmarku i prirediti intiman koncert i druženje s fanovima.

(vizual: Neven Zulijani; fotografija: Kristijan Smok)


Iza Elementala stoji dvadeset godina upornosti, rada, muziciranja i koncertiranja, a upravo tu jubilarnu brojku obilježavaju tijekom čitave 2018. godine. Do sada su publiku počastili novim singlom "Nešto glasno", biografijom "Sve, samo ne romantika", koncertima u regiji, a vrhunac slavlja slijedi 14. i 15. prosinca u Zagrebu, kroz dvodnevni "XOXO" koncertni spektakl u Tvornici kulture.


A uoči tih iščekivanih koncerata, slijedi i jedno prigodno zagrijavanje. U utorak, 4. prosinca, imat ćemo priliku ponovno ih ugostiti na malenoj pozornici naše glazbene knjižare u Berislavićevoj 13. Skupina će tada održati specijalni "Akustika: Elemental XOXO Session", osmišljen kao glazbeno druženje s fanovima, s naglaskom na prigodnu svirku intimnog karaktera.

(videospot singla "Nešto glasno")


Uz nastup, bit će organizirano i potpisivanje nedavno objavljene biografije "Sve, samo ne romantika" autora Marka Podruga. Kako je već ranije otkriveno, riječ je o knjizi koja kroz 256 stranica odgovara na brojna pitanja vezana uz Elemental, a dijelom daje i uvid u nastajanje hrvatske hip-hop scene 1990-ih.


Sasvim prigodno, posjetitelji Rockmarka će taj dan, 4. prosinca, tijekom promocije i druženja sa skupinom Elemental u razdoblju od 18 do 20 sati, knjigu moći kupiti po povoljnijoj cijeni. U tom istom periodu i na istom mjestu, po povoljnijoj cijeni će biti dostupne i ulaznice za Elementalove koncerte u Tvornici kulture - dnevne ulaznice će se umjesto 70 Kn moći kupiti po cijeni od 60 Kn.

Sve zvuči dosta dobro, zar ne? Ako se slažete s nama, navratite nam u utorak, 4. prosinca, na ovaj posebni Akustika: Elemental XOXO Session. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Dodajte naš Facebook event u svoj kalendar i navratite na još jedno akusticiranje u Rockmarku. Mi ćemo sigurno biti tamo!

Podsjećamo, dvodnevni spektakl "XOXO" 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture bend je zamislio u netipičnoj izvedbi. Za prvi dan, pod imenom "Naš koncert", Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, pod imenom "Vaš koncert" publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s Elementalom. Fanovi za pjesme za svoju set-listu mogu glasati do 7. prosinca, putem službene stranice benda: http://www.elemental.hr .

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle