• Akustika.

Fotke i dojmovi s akusticiranja uz Elemental

Uoči nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, skupina Elemental nam je navratila na Akustiku u Rockmarku i priredila intimnu koncertnu uvertiru za slavljenički spektakl koji pripremaju.

(Akustika uz Elemental; foto: Benjamin Strike)


Tog utorka, 4. prosinca, skupina je u našoj malenoj glazbenoj knjižari nastupila u punom sastavu, i kroz kratku i slatku svirku prepuni Rockmark zagrijala za dvodnevno koncertno slavlje, koje slijedi 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture.


Fanovi su tako imali priliku uživati u intimnom koncertiranju Elementala, uz pomno probranu set-listu, koja je uključivala izvedbe pjesama "Ljuljaj brod", "Malena", "Goli i bosi", "Nešto glasno"... dok je na spontanom bisu izvedena i "Bolji si", po odabiru publike.


Kako je i sama Remi nakon svirke otkrila: "Svirka na Akustici nam nije baš bila akustična, bila je onak - električna punom forzom, ali to je zato jer se pripremamo za Tvornicu 14. i 15. prosinca! Vidimo se tamo!".


U iščekivanju tih koncerata, dio atmosfere ove intimne koncertne minijature Elementala vam prenosimo kroz fotografije za koje je zaslužan naš foto-majstor Benjamin Strike. Galeriju fotografija pogledajte u nastavku.(fotografije: Benjamin Strike)

Ulaznice za koncerte Elementala u zagrebačkoj Tvornici kulture, 14. i 15. prosinca, možete kupiti i u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) te putem Rockmark.hr webshopa. U prodaji su dostupne jednodnevne (70 Kn) i dvodnevne ulaznice (95 Kn).

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle