• Akustika.

Fotke i dojmovi s akusticiranja uz Ninu Bajsić

Kantautorica Nina Bajsić svakako je jedno od interesantnijih novijih imena na našoj domaćoj glazbenoj sceni, a upravo smo s njom imali priliku akusticirati u Rockmarku, u utorak, 13. studenog.

(Akustika uz Ninu Bajsić; foto: Benjamin Strike)


Kroz kratku akustičnu svirku Nina Bajsić je iznimno toplu jesenju večer u Rockmarku ispunila zvukom svog specifičnog vintage-folk izričaja, nastupivši u pratnji violinistice Jasmine Bojić.


Posjetitelji malene glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 imali su priliku čuti Ninin autorski materijal u izvornom akustičnom izdanju, a na set-listi se našlo i pokoje iznenađenje - premijerna izveba nove pjesme "Shine" te dvije interesantne obrade - kajkavska popevka “Spoved (Ak sem ti srčeko ranil)” i "Strange" Patsy Cline.


“Bilo je jako lijepo, bilo je jako ugodno i jako toplo. Nadam se da će se ponoviti” otkrila je Nina svoje dojmove netom nakon završetka akusticiranja, a mi smo uvjereni da će biti još prilike za zajedničkim akusticiranjem.


Dio intimne atmosfere s ovog akusticiranja vam prenosimo i kroz fotografije za koje je zaslužan naš foto-mag Benjamin Strike. Pogledajte ih u nastavku.

(fotografije: Benjamin Strike)

Upoznajte Ninu Bajsić i kroz naš kratki intervju, neposredno prije ovog akusticiranja.


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle