• Akustika.

Fotke i dojmovi s akusticiranja uz Cubies

U utorak, 23. listopada, imali smo priliku po prvi put u sklopu Akustike ugostiti skupinu Cubies, koji su kockicu po kockicu publici predstavili pregršt novog materijala.


Originalno electro-pop zvuka, Zima i JJ su sve pjesme za ovu prigodu oblikovali u akustične aranžmane, za što su nam i sami priznali da im je bio pravi izazov, a istovremeno i olakšanje, jer 'se mogu malo odmoriti od kablova, loopera, ritam mašina...'.

(Akustika uz Cubies; foto: Benjamin Strike)


I tako je i bilo, vokali, gitara i klavijature bili su im glavni instrumenti, a nastup je uključivao izvedbu devet autorskih pjesama, među kojima su bili singlovi "Ti je ne voliš", "Kada bi svi" te najnoviji "On je kriv", koji je objavljen i na engleskom jeziku. Ostatak set-liste činile su neobjavljene pjesme, stoga ih je publika ovom prilikom imala priliku čuti po prvi put, i to u specifičnom akustičnom izdanju.


"Svirka je bila super i publika je bila odlična. Stvarno smo sretni i zadovoljni, uživali smo", riječi su kojima nam je Zima opisala svoje dojmove odmah nakon Akustike.

A djelić upravo te odlične atmosfere s ovog akusticiranja vam prenosimo i kroz fotografije za koje je zaslužan naš foto-majstor Benjamin Strike. Provjerite u nastavku.(fotografije: Benjamin Strike)

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle