• Akustika.

Headoneast na Akustici u Rockmarku

U utorak, 14. studenog u zagrebačkoj glazbenoj knjižari u sklopu Akustike će po prvi put nastupiti skupina Headoneast.

Zagrebačka skupina, čiju osnovicu čine Aleksandar i Rebeka Ljiljak, na akusticiranje stiže sa svježim i hvaljenim studijskim izdanjem "Tu". Novi album je objavljen nakon 12-godišnje diskografske pauze, a nasljeđuje svima dobro poznati hvaljeni prvijenac "In Balance", iz 2005. godine.


Iako Headoneast svoju glazbenu priču priča od početaka 2000-ih, čitav projekt korijenje vuče iz 1990. godine, kada je troje mladića – Vladislav, Samir i Aleksandar, osnovalo bend Psorijaza i započelo širiti duh eklektičnog ekumenizma. Bilo je to nažalost u krivo vrijeme, ali krajem tih 1990-ih iz čitave priče nastaje projekt yammat, u kojem Aleksandar kao osnivač i autor aktivno djeluje nekoliko godina.


Headoneastov aktualni album "Tu" najavljen je zamijećenim singlovima "Ide ljubav", "Mayska" i "Sve se vidi", a donosi skup pjesama napisanih u posljednjih 15-ak godina i prepoznatljivi Aleksandrov rukopis, koji je obogatio domaću pop glazbenu scenu.


Aleksandar i Rebeka Ljiljak će kao Headoneast po prvi put biti gosti programa Akustika te će ih publika tom prigodom moći čuti u rijetkom akustičnom izdanju.


Početak Akustike u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle