• Akustika.

Hladno pivo na našem 200. akusticiranju

Updated: Jan 20, 2018

U utorak, 16. siječnja, u našem glazbenom domu, zagrebačkom Rockmarku, proslavili smo jubilarno 200. po redu akusticiranje!


Tom prigodom smo po prvi put priredili ‘Secret Session’ svirku i do samog početka svirke čuvali naše glazbene goste…a zatim je u 19 sati na malenu drvenu pozornicu Rockmarka stala skupina - Hladno pivo!

“Večeras nas je dopao zadatak da ovdje pokušamo odsvirati nešto akustično, što baš nije naša uža specijalnost” riječi su kojima je Mile Kekin započeo ovo naše kratko i slatko glazbeno druženje, nastavio s uvodom u prvu pjesmu na set-listi - “Čelične zavjese”, a brojni fanovi dobro će znati kako je to upravo i prva pjesma u njihovoj karijeri. Okupljenoj publici su u okruženju glazbenih knjiga priuštili poseban akustični koncert i svoje izdanje u kojem ih rijetko viđamo, a nama nezaboravnu proslavu ove naše jubilarne brojke.


Još jednom im zahvaljujemo što su se odazvali našem pozivu i prihvatili ovaj mali izazov, a publici odsrcativno hvala na ugodnom gužvancu! Kratko možemo zaključiti - vidimo se u Domu sportova, na njihovoj proslavi 30 godina karijere!


(Ulaznice za dvodnevnu rezidenciju Hladnog piva u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu - 2. i 3. ožujka, možete kupiti i u Rockmarku!)
Fotografije: Vilim Hlušička / Sound Report

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle