• Akustika.

Ichabod u pratnji benda gost Akustike u Rockmarku

Predstavit će i neke nove članove svog glazbenog kolektiva


Na našoj malenoj pozornici Rockmarka u utorak, 3. prosinca imat ćemo priliku po prvi put u sklopu Akustike ugostiti karlovačkog kantautora - Ichabod!


(Ichabod; promotivna fotografija)


Početkom listopada objavio je hvaljeni album prvijenac naslova "Volume 1: Psychedelic Chansons", koji donosi melodični rock prizvuk s primjesama britpopa i neo-psihodelije, a njegovo akusticiranje bit će upravo u znaku akustične promocije ovog debitantskog izdanja.


"Po prvi puta s violinom u postavi, akustični Ichabod dolazi u Rockmark predstaviti svoj prvijenac Volume 1: Psychedelic Chansons. Očekujte nježne psiho-šansone, zdravu nostalgiju i neke nove članove Ichabod kolektiva" slikovito nam je otkrio Bruno aka Ichabod, uoči svog nastupa u Rockmarku.


Akusticiranje uz Ichabod i 'neke nove članove tog kolektiva' održat će se u utorak, 3. prosinca, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan, a mi vas tada uz fino ohlađeni Pulfer očekujemo u Berislavićevoj 13. Vidimo se u Rockmarku! (Dodaj događanje u Facebook kalendar)

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle