• Akustika.

Ischariotzcky u 'ogoljenom' akustičnom izdanju - na Akustici u Rockmarku

Hvaljena i sve zamjećenija skupina Ischariotzcky u utorak, 19. veljače stiže na našu malenu pozornicu Rockmarka, gdje ćemo ih ugostiti u sklopu novog izdanja Akustike!

(Ischariotzcky i njihova pozivnica za akusticiranje u Rockmarku, 19. veljače 2019.)

Nakon što su ostvarili zapažen nastup na Zagreb Beer Festu u proljeće prošle godine, a zatim i otvorili drugi dan Pozitivnog koncerta, skupina je za 23. veljače najavila samostalnu koncertnu promociju albuma prvijenca "Recovery" u zagrebačkoj Tvornici kulture.


Upravo na krilima svih tih glazbenih noviteta će nam iz južnog Brela doletjeti i do naše glazbene knjižare u Berislavićevoj 13, gdje ćemo ih imati priliku po prvi put ugostiti u sklopu Akustike (a reći ćemo i - konačno!). Tada će okupljenoj publici u Rockmarku priuštiti kratku akustičnu uvertiru pred elektrizirani koncert u Tvornici kulture i nagovjestiti što će uslijediti svega par dana kasnije.


"Budući da je temelj zvuka benda Ischariotzcky mnogobrojnost članova, te raznolikost i punina aranžmana, iznimna nam je čast i veliki izazov u "ogoljenom" sastavu izaći pred publiku Rockmarka i pokušati što bolje dočarati atmosferu albuma Recovery u sklopu već kultnog programa Akustika. Veselimo se!", otkrivaju nam Ischariotzcky.

Ischariotzcky su svakako jedno od vrlo nam interesantnih novih (i izazovnih za natipkati) imena na domaćoj sceni. Svoju glazbenu priču započinju 2015. godine, kada Joško Klarić formira ovaj isprva solo projekt, a zatim višečlani sastav. Korak po korak, skupina počinje dobivati svoj oblik kada mu se pridružuju Jure Brekalo na bubnjevima, Petra Klarić kao dodatni vokal i Jakov Puharić na gitari, a ubrzo ostvaruju i prve nastupe, među kojima je i zamjećeno predstavljanje na Demo Festu u Banja Luci.


S autorskim pjesmama "Perfect Sky" i "Nothing At All" zaokupili su pažnju i publike i glazbene kritike, a taj val je ostvario svoju punu snagu objavom debitantskog albuma "Recovery", sredinom studenog prošle godine, koji možete posluhnuti na Deezeru.A kako Ischariotzcky zvuče u akustičnom izdanju, publika će moći provjeriti na našem zajedničkom akusticiranju u Rockmarku, u utorak 19. veljače. Početak svirke nam je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Event možete dodati i u svoj Facebook kalendar.


Na njihovom akusticiranju u Rockmarku će u prodaji biti dostupan i njihov netom predstavljeni merch - Ischariotzcky ruksaci, po cijeni od 60 Kn.


Koncertna promocija u Tvornici kulture uslijedit će svega par dana kasnije, 23. veljače, a ulaznice je moguće kupiti i u Rockmarku, po cijeni od 30 Kn u pretprodaji. Na dan nastupa na ulazu u Tvornicu cijena će biti 50 Kn.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle