• Akustika.

Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Ischariotzcky

Updated: Feb 25, 2019

Hvaljena i sve zamjećenija skupina iz Brela - Ischariotzcky, stala nam je u utorak, 19. veljače po prvi put na našu malenu pozornicu Rockmarka i priredila magično akusticiranje!

(Akustika uz Ischariotzcky; foto: Benjamin Strike)

Kako je otkrio i sam frontmen Joško Klarić pri samom uvodu u akusticiranje, ovo je za Ischariotzcky bila rijetka prilika predstaviti se u ogoljenom, komornom i nikad manjem sastavu. Njemu su društvo na pozornici pravili Jakov Puharić na gitari, Petra Šošić na klavijaturama i Petra Klarić kao vokal. Iako malobrojniji od uobičajenog, i u tom sastavu su uspješno priredili nastup za pamćenje!


Kroz kratku svirku i magičnu atmosferu proveli su nas kroz debitantski album "Recovery", s kojeg su u ovom specifičnom izdanju predstavili pjesme "Birds", "Mountain Theme", "Gauge" te singlove "So Long" i "Perfect Sky", a nastup je priveden kraju uz traženi i dobrodošao bis, s pjesmom "Food".


Ova intimna koncertna minijatura svakako je bila dostojna uvertira za njihovu centralnu koncertnu promociju debitantskog izdanja, koja će se održati u subotu 23. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.


"Bilo nam je prelipo, i predrago nam je da smo došli ovdje. Hvala svima koji su došli u Rockmark, drago nam je da smo imali tako lipu atmosferu u ovom intimnom prostoru, u našem skromnom aranžmanu!" otkrio nam je Joško Klarić svoje prve dojmove po završetku akusticiranja.

Naš foto-mag Benjamin Strike još se jednom pobrinuo uhvatiti niz lijepih momenata s akusticiranja, te vam dio atmosfere s ovog akusticiranja prenosimo u novoj foto-galeriji - pogledajte u nastavku.

(fotografije: Benjamin Strike)

Naša preporuka za daljnje čitanje: Ischariotzcky objavili video za pjesmu s Lovely Quinces


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle