• Akustika.

Ischariotzcky i izvedba pjesme 'Food' (video)

Updated: May 27, 2019Sredinom veljače imali smo priliku na našoj malenoj pozornici u Rockmarku ugostiti skupinu Ischariotzcky, a upravo s tog akusticiranja predstavljamo novi video.


Tog utorka, 19. veljače 2019., hvaljena skupina iz Brela smjestila se na pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13, i okupljenoj publici priredila magičnu koncertnu minijaturu. Bila je to rijetka prilika čuti i vidjeti ih u ovako ogoljenom, komornom i nikad manjem sastavu, kako je istaknuo i frontmen skupine Joško Klarić. Uz njega, tada su nastupili i Jakov Puharić na gitari, Petra Šošić na klavijaturama i Petra Klarić kao vokal.


Tom su prigodom u akustičnom izdanju predstavili nekolicinu pjesama s debi-albuma "Recovery", a nastup je bio uvertira pred samostalnu koncertnu promociju albuma nekoliko dana kasnije u zagrebačkoj Tvornici kulture.


Na popisu izvedenih pjesama našla se "Food", čija izvedba je uslijedila na samom kraju nastupa, nakon što je publika inzistirala na bisu. Upravo tu izvedbu predstavljamo u novom Akustika Session videu, na našem YouTube kanalu, za čije kreiranje su zaslužni video-majstorica Iva Pezić (Skizza Studio) i audio-majstor Antonino Šimić (Greenwood Studio).

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle