• Akustika.

Preporuka: Ischariotzcky objavili video za pjesmu s Lovely Quinces

Uoči dva koncertna nastupa ovog tjedna u Zagrebu - u utorak, 19. veljače u sklopu Akustike u Rockmarku, a zatim centralne koncertne promocije debi-albuma u subotu, 23. veljače u Tvornici kulture, skupina Ischariotzcky predstavlja videospot za novi singl "So Long"!Riječ je o pjesmi s njihovog debitantskog albuma "Recovery", u kojoj su ostvarili suradnju s Lovely Quinces. Kao kulisa pratećeg videospota poslužio je Franjevački samostan u Makarskoj, a glavnu ulogu igra Petra Šošić, klavijaturistica skupine. Uz nju, u spotu su statirali i bend te prijatelji iz Makarske i Brela.


"U vrijeme agresivnog individualizma nestaju osjetila za društvene i spiritualne vrijednosti. Polako iščezava promišljanje o ičemu doli samom sebi. Slijepi prihvaćamo mrak kao finalnu opciju", poručuju Ischariotzcky.

Za kreiranje videospota zaslužan je BONK studio, predvođen njihovim frontmenom Goranom Stojkićem, dok se Luka Hrgović pobrinuo za efekte. Ista ekipa kreirala je i spotove za prethodne singlove skupine Ischariotzcky - "Nothing at all" i "Perfect Sky".


Podsjećamo, skupina Ischariotzcky će ovog utorka, 19. veljače u sklopu Akustike u našem Rockmarku predstaviti album prvijenac u akustičnom izdanju, što će biti uvertira pred koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture, 23. veljače. Ulaz na Akustiku je slobodan, a početak svirke je u 19 sati. Detaljnu najavu možete pročitati ovdje.

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle