• Akustika.

Fotke i dojmovi s akusticiranja uz Luce


Luce s debitantskim albumom i iskrenim osmijehom na licu te ugodni gužvanac, ispunili su nam ovog utorka, 2. listopada, našu glazbenu knjižaru Rockmark i obilježili otvorenje nove sezone akusticiranja! Susret kakvom smo se nadali!


Naslova “Susret”, njen debitantski studijski album je na dan ovog akusticiranja u Rockmarku ugledao i svjetlo dana, koji je Luce dolaskom u našu malenu glazbenu knjižaru po prvi put vidjela i u CD obliku.

(Akustika uz Luce; foto: Benjamin Strike)

Upravo su album i skorašnji samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bili glavni povod njenog nastupa na otvorenju devete po redu sezone našeg programa “Akustika”. Pred prepunim Rockmarkom, Luce je u pratnji svog odličnog benda izvela nekolicinu novih pjesama, među kojima se našlo mjesta i za njihove pojedine premijerne izvedbe uživo.


Po završetku kratkog i slatkog nastupa, druženje s posjetiteljima i fanovima nastavilo se u okruženju Rockmarka, uz potpisivanje CD primjeraka, kao i zdravicu s domaćim šampanjcem, za koji su se pobrinuli Lucini roditelji.

(po završetku svirke uslijedilo je potpisivanje albuma "Susret"; foto: Benjamin Strike)


Sve ovo je bila divna uvertira za koncertnu promociju albuma “Susret” u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu, koja će se održati 19. listopada, kada će Luce u pratnji benda pojačanog za dodatne članove i instrumente promovirati čitav album. Na pozornici će joj se tada pridružiti i nekoliko gostujućih glazbenih imena - Aljoša i Tonka iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz grupe Detour te klapa Stine.


Ulaznice za koncert u Tvornici kulture te CD izdanje albuma “Susret” dostupni su za kupovinu i u Rockmarku.


Djelić atmosfere s ovog akusticiranja vam prenosimo i kroz fotografije za koje je zaslužan Benjamin Strike!
(fotografije: Benjamin Strike)

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle