• Akustika.

Izvještaj i fotke: Akusticiranje uz Borisa Štoka

Odlična svirka Borisa Štoka, popriličan gužvanac i jedva izdržljiva sparina obilježili su zatvaranje još jedne sezone programa Akustike u Rockmarku!

(Akusticiranje uz Borisa Štoka - tonska proba; foto: Benjamin Strike)


U utorak, 12. lipnja, akustičnim nastupom riječkog glazbenika i autora Borisa Štoka u našoj malenoj glazbenoj knjižari u Berislavićevoj 13 priveli smo kraju aktualnu osmu sezonu akusticiranja. Promjenjivi vremenski uvjeti, kiša i podmukla sparina nisu bili na našoj strani, ali isto tako nikoga od glavnih aktera nisu omeli da jedan običan utorak pretvore u dan za pamćenje.


Ugodno iznenađujući broj posjetitelja strpljivo je iščekivao 19 sati (i akademsku četvrt) da Boris Štok u pratnji Darka Terlevića (gitara) i Doriana Cuculića (klavijature) stane na malenu pozornicu Rockmarka i u akustičnom izdanju izvede svoj autorski repertoar.


Već s uvodnim riječima dobrodošlice i priznanja “da nije baš sklon akustičnim svirkama”, ali da se ipak hrabro odlučio isprobati nešto drugačije, Boris je dao do znanja da slijedi posebna i opuštena večer za sve posjetitelje Rockmarka. Započevši s aktualnim singlom “Baby, Baby” preko “Tišine” i “Ispod kože” te obrade “Voli me još ovu noć” okupljenoj publici je u pratnji spomenutih glazbenika priredio intimnu atmosferu akusticiranja, koju je posebno začinio i izvedbom Quasarrovog klasika “Ti”.


“Bilo je super, kao da smo svirali u dnevnom boravku pred prijateljima...onako storytelling ugođaj, red svirke, red druženja. Vjerujem da se vidimo opet!”, otkrio nam je i Boris svoje dojmove nakon akusticiranja.

Ovim akustičnim nastupom Borisa Štoka priveli smo kraju još jednu sezonu Akustike, a dok iščekujemo i naš službeni video s akusticiranja, djelić atmosfere vam prenosimo kroz fotografija za koje je zaslužan Benjamin Strike!
(fotografije: Benjamin Strike)

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle