• Akustika.

Izvještaj i fotke: Akusticiranje uz Bruto Geto

Zagrebačka rakunska karavana protutnjila je u utorak, 10. travnja, našom pozornicom u Rockmarku i počastila nas svojom prvom akustičnom svirkom!

Prvo akusticiranje za Bruto Geto (foto: Benjamin Strike)

Energični Bruto Geto su nam po prvi put bili gosti u sklopu Akustike, a sudeći prema obostranom zadovoljstvu, vjerujemo ne i posljednji. Originalno četvorka, u glazbenu knjižaru Rockmark su nam pristigli s još četiri pridružena člana, i ugodno se smjestili na našu malenu drvenu pozornicu - svi su pronašli svoje mjesto i priuštili odličnu polusatnu akustičnu svirku.


Okupljenoj publici su kroz svoj prvi akustični nastup u opuštenoj atmosferi predstavili nekolicinu svojih autorskih pjesama - uz već objavljene "Ruke u zrak", "Rekli su ti" i "Ko tu koga", izveli su i neobjavljene uratke "Karavan" i "Dan, noć", te na samom kraju svirke premijerno predstavili i pjesmu "Šuma".


U nekoliko navrata se kroz šalu spominjalo i snimanje albuma, za što im držimo fige, jer nećemo imati ništa protiv da nam se vrate na Akustiku, na akustičnu promociju debitantskog albuma.


U iščekivanju video-snimke s akusticiranja uz Bruto Geto, donosimo vam djelić atmosfere kroz fotografije za koje je zaslužan Benjamin Strike.

(fotografije: Benjamin Strike)


Sljedeće akusticiranje slijedi nam 15. svibnja, uz The Gentleman!


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle