• Akustika.

Journey Brothers gosti Akustike u Rockmarku

Novi glazbeni projekt iskusnih glazbenika


Naš utorak u studenom bit će u znaku akusticiranja uz 'novo-staro' domaće glazbeno ime - naime, 12. studenog na pozornicu Rockmarka stižu nam Journey Brothers, čiju osnovicu čine dobro poznata imena kantautorske scene!

(Journey Brothers; promotivna fotografija, izvor: Facebook)


Njihova priča...


Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić, u više od petnaest godina zajedničkog muziciranja iza sebe imaju mnogobrojne nastupe po dvoranama i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu kao članovi raznih autorskih i tribute sastava. Upravo su njih dvojica osnivači benda FOR, s kojim su izdali jedan studijski album, naslova "The Sun Will Shine", koji je svojevremeno izvrsno prihvaćen od strane publike i glazbene kritike.


Pauza i zatim novi glazbeni projekt...


U određenom trenutku momci su uzeli dužu stanku, nakon koje je uslijedio radi na potpuno novom autorskom materijalu i oblikovanje nove glazbene priče - Journey Brothers! Upravo je ovo novi projekt koji će ovom prigodom predstaviti u Rockmarku te publici odsvirati pjesme s novog studijskog albuma, čiju objavu možemo očekivati uskoro. Kako nam sami otkrivaju, glazba koju sada stvaraju je njihov specifični izričaj - jedan zanimljivi spoj raznih glazbenih utjecaja koji nazivaju Journey Music.


Journey Brothers na Akustici u Rockmarku...


Akusticiranje uz Journey Brothers održat će se u utorak, 12. studenog, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan, a mi vas iščekujemo u Berislavićevoj 13. Vidimo se u Rockmarku!

(Dodaj događanje u Facebook kalendar)


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle