• Akustika.

Dojmovi i fotografije s akusticiranja uz Journey Brothers

Premijerno predstavljanje albuma prvijenca


U utorak, 12. studenog imali smo priliku na našoj malenoj pozornici Rockmarka ugostiti novo-staro ime domaće glazbene scene - skupinu Journey Brothers, koja se tom prigodom publici premijerno predstavila u svom punom sastavu.(Journey Brothers na Akustici u Rockmarku; foto: Benjamin Strike)


I dok je samo ime Journey Brothers novo na našoj sceni, začetnici ove skupine - Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić su itekako dobro poznata imena domaće kantautorske scene. Iza sebe imaju dugi niz godina muziciranja u regiji i inozemstvu, kao dio raznih glazbenih projekata, uključujući i skupinu FOR, s kojom su objavili jedan studijski album.


Nakon kratke pauze početkom ove godine započeli su upravo netom predstavljeni projekt Journey Brothers, svoju novu glazbenu priču, koju su na svojoj Akustici u Rockmarku i premijerno predstavili uživo - i to u punom sastavu; kao novi članovi skupine predstavljeni su basist Zvonimir Lugarić i bubnjar Dario Horvat.


Započevši svirku s "Many Miles From Home", momci su nam tijekom svog akusticiranja predstavili svih deset pjesama koje će se naći na njihovom albumu prvijencu, za koji kažu da ga možemo očekivati do kraja godine.


Prema onome što smo imali priliku čuti, bit će izvrsna mješavina raznolikih utjecaja - od folka, rocka, soula, bluesa...koje je teško svrstati u samo jednu žanrovsku ladicu, pa za tim nema ni potrebe, jer su momci svoju glazbu najbolje opisali samim naslovom albuma prvijenca - "First Aid Kit For Travelers".


Atmosferu s akusticiranja uz Journey Brothers donosimo i kroz fotografije za koje je zaslužan Benjamin Strike - pogledajte u nastavku.

Autor fotografija: Benjamin Strike

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle