• Akustika.

Kawasaki 3P otvara novu sezonu Akustike

Otvorenje jubilarne desete sezone programa


Uoči nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, skupina Kawasaki 3P stiže nam na našu malenu pozornicu Rockmarke, gdje će nam nastupiti 17. rujna te svojim akustičnim izdanjem otvoriti novu sezonu koncertnog serijala "Akustika".


(Kawasaki 3P; promotivna fotografija)


Kako je već ranije najavljeno, miljenici zagrebačke publike - Kawasaki 3P, održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, povodom višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.


Kao zagrijavanje pred ovaj iščekivani koncert, publici će prirediti akustičnu uvertiru na Akustici u Rockmarku, što će ujedno biti i početak naše jubilarne desete po redu sezone programa, koji od 2010. godine redovito utorkom akusticira u Berislavićevoj 13. I u novoj sezoni, nastavit ćemo utorkom publici predstavljati interesantna glazbena imena u akustičnom izdanju, u specifičnom okruženju glazbenih knjiga i memorabilije.


Skupina Kawasaki 3P postoji već 25 godina, te su i dalje jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka imao jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom. Antologijski debi "Kawasaki 3P", megauspješni "Idu Bugari" i bestseller "Goli zbog pasa" ključni su albumi njihove karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje "25 godina x Teatra &TD" kojim su proslavili 25. rođendan.


Ulaznice za K3P koncert u Tvornici kulture dostupne su u prodaji po 70 kn, a na dan nastupa na ulazu će biti 90 kn. Službena prodajna mjesta su: Tvornica kulture, Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop, Rockmark i Entrio.hr. Na dan njihove Akustike, od 18 do 20 sati, posjetitelji Rockmarka moći će kupiti ulaznice za koncert u Tvornici po povoljnijoj cijeni od regularne!


Početak Akustike uz Kawasaki 3P zakazan nam je za 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku! (Dodaj događanje u svoj Facebook kalendar)


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle