• Akustika.

Kawasaki 3P i prepuni Rockmark otvorili novu sezonu Akustike - pogledajte fotografije

Započela je jubilarna 10. sezona akusticiranja


Utorak po utorak, postepeno smo stigli i do desete sezone akusticiranja u našoj malenoj glazbenoj knjižari Rockmark, koju su nam ovom prigodom svojim izvrsnim nastupom otvorili Kasawaki 3P.

(Kawasaki 3P na Akustici u Rockmarku; foto: Benjamin Strike)


U utorak, 17. rujna izvrsno raspoloženi K3P su pred prepunim Rockmarkom priredili minijaturni akustični koncert za pamćenje; od prvih tonova bilo je jasno kako svoju iznimnu live-energiju mogu i znaju prenijeti i u akustičnu formu, pri čemu je i okupljena publika uzvratila podjednakom mjerom - pjevalo se, plesalo, pljeskalo...u našem malenom intimnom prostoru u Berislavićevoj 13, stvarajući uzavrelu atmosferu koju ćemo s guštom pamtiti još jako dugo.


"Bilo je krcato, i nadam se da ćemo ovo ponoviti" kratko je otkrio Tomfa po završetku akusticiranja, a osim što su ovim nastupom otvorili novu sezonu Akustike, energična akustična minijatura poslužila je i kao najava iščekivanog samostalnog koncerta koji će Kawasaki 3P održati 28. rujna u Tvornici kulture i time započeti glazbeni program kojim ovaj zagrebački koncertni prostor slavi 20 godina djelovanja!


U nastavku vam kroz fotografije našeg Benjamina Strikea donosimo atmosferu s akusticiranja uz Kawasaki 3P - i još jednom svima zahvaljujemo na ovom izvrsnom otvorenju nove sezone Akustike!

Autor fotografija: Benjamin Strike

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle