• Akustika.

Luce otvara novu sezonu Akustike i premijerno predstavlja nove pjesme


Jesen stiže drage i dragi naši, što za nas znači početak nove sezone akusticiranja u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark! S guštom možemo najaviti novu - devetu po redu - sezonu Akustike, koju će nam u utorak, 2. listopada otvoriti Luce! Iščekuje nas premijerno predstavljanje njenog novog studijskog materijala i najava velikog zagrebačkog koncerta u Tvornici kulture!

(promotivna fotografija)

Ova cijenjena, talentirana i sve zamjećenija zagrebačka kantautorica u Rockmark nam stiže zbog posebne prigode, na krilima šarolikih glazbenih noviteta koje je pripremila za nadolazeće tjedne - što uključuje novi singl, premijerno predstavljanje debitantskog albuma, kao i najavu zagrebačke koncertne promocije! Pa krenimo redom...


Luce nam je nedavno predstavila novi singl - autorsku pjesmu “Proći će”, zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. Na akusticiranju u Rockmarku publika će imati priliku ovu pjesmu po prvi put čuti uživo, u akustičnoj formi, kao i nekoliko novih pjesama, koje će krasiti njen debitantski album.


A upravo je objava debitantskog albuma još jedan od noviteta koje je Luce pripremila za ovu jesen. Naime, uskoro će objaviti album prvijenac "Susret", nakon čega će 19. listopada uslijediti i njegova koncertna promocija u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj biti prvi veliki solistički zagrebački koncert, na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.


Uz sve ove glazbene novitete koje je pripremila za rujan i listopad, Luce će nam 2. listopada biti gošća na otvorenju naše devete po redu sezone akusticiranja u Rockmarku, gdje će kroz kratku akustičnu svirku i pokoje iznenađenje, u intimnoj atmosferi naše malene glazbene knjižare predstaviti nekoliko novih pjesama i prirediti prigodnu uvertiru za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture.


Kao prava gošća, Luce nema namjeru doći praznih ruku, pa će tako nekog od prisutnih fanova darivati i ulaznicama za svoj koncert u Tvornici! Saznali smo i da se, kao i mi, veseli ovom akusticiranju!


"Jako se veselim Akustici u Rockmarku i uvijek se tamo rado vraćam. Biti će ovo moja treća svirka u sklopu Akustika programa; prije dvije godine sam imala čast zatvoriti ljetnu sezonu, a ove godine otvaram jesensku. Svirati ćemo dio mog albuma "Susret" koji izlazi kroz nekoliko dana, a neke pjesme ćete imati priliku čuti po prvi put ikad, tako da koga zanima novi materijal (a biti će i poneka stara), utorak 2.10. navečer rezervirajte za Rockmark! Vidimo se!" - Luce

(Luce i njena pozivnica za akusticiranje u Rockmarku)

Kako je već i naglašeno, ovo će nam biti treće po redu akusticiranje uz Luce - naime, do sada smo je imali priliku ugostiti na proslavi naše 150. Akustike, u riječkom klubu Tunel, u prosincu 2015., a zatim je nekoliko mjeseci kasnije, u lipnju 2016. nastupila u Rockmarku, na zatvaranju naše šeste sezone.


Datum stavite u svoj kalendar, otvorenje nove sezone akusticiranja, uz nastup Luce, rezervirano nam je za utorak, 2. listopada. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Berislavićevoj 13 u Zagrebu, mi ćemo sigurno biti tamo!


* Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar *

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture, po pretprodajnoj cijeni od 60 Kn su dostupne do 19.9., nakon čega ce im cijena do dana koncerta biti 70 Kn. Moguće ih je kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, što uključuje i Rockmark, te u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu (Paromlinksa 49/1), te u Dallas Music Shop Rijeka.


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle