• Akustika.

Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Mary May

U utorak, 16. travnja imali smo priliku na Akustici u Rockmarku ugostiti Mary May, s izvrsnim pratećim bendom. Donosimo naše dojmove i fotografije!


(Mary May na Akustici u Rockmarku; autor fotografije: Benjamin Strike)

"Dolazimo opušteni bez grandioznih planova" otkrila nam je Mary May u razgovoru uoči nastupa, a s tom energijom su nam i stigli na svoje akusticiranje. Od prvih odsviranih nota već tijekom tonske probe bilo je jasno kako će ovo biti jedan čaroban utorak predvečer u Berislavićevoj 13, prožet emotivnom izvedbom i zaigranim muziciranjem.


Uz Mary May, magičnu večer su kreirali Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saxu i Borko Rupena na bubnjevima, i zajedničkim snagama priuštili nam svima koncertnu minijaturu koja je uključivala izvedbu šest pjesama s debi-albuma "Things You Can't Put Your Finger On", uz dodatak obrade drage im pjesme "Tender" skupine Blur, koju je i publika s njima otpjevala.


Atmosferu akusticiranja uz Mary May donosimo vam u novoj foto-galeriji, s momentima koje uhvatio naš foto-majstor Benjamin Strike. Pogledajte u nastavku.Fotografije: Benjamin Strike.

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle