• Akustika.

Meritas u akustičnom izdanju na Akustici u Rockmarku

Vlasnice jednih od najljepših domaćih pop pjesama - Meritas, slave jubilarnih 20 godina glazbenog djelovanja, i tom prigodom u utorak, 15. siječnja, imat ćemo priliku ugostiti ih na našoj malenoj pozornici Rockmarka!

(Meritas; promotivna fotografija - autor: Julien Duval)


Ovu značajnu brojku Meri i Anita su do sada obilježile nizom koncerata diljem Hrvatske, a slavlje je zaokruženo i odličnim izdanjem "Meritas20 live". S raznim nastupima Meritas nastavljaju i u 2019. godini, a jedna od koncertnih stanica bit će upravo i Akustika u Rockmarku.


U okruženje korica glazbenih knjiga i memorabilije, publika će imati priliku uživati u intimnoj atmosferi njihovog akustičnog nastupa, koji su Meritas i same slikovito najavile: "Pridružujemo se prisnim, akustičnim i kratkim koncertima koji odaju atmosferu dnevnog boravka, u okruženju s knjigama i glazbom. Veselimo se toj vrsti druženja, stoga nam se pridružite 15. dana siječnja!".Bit će ovo još jedna prigodna proslava 20 godina djelovanja, kao i spomenutog slavljeničkog izdanja "Meritas20 live", koje je objavljeno početkom studenog 2018., te donosi kolekciju energičnih, uigranih i emotivnih izvedbih pjesama snimljenih tijekom istoimenog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture godinu dana ranije.


Zvuči dobro, zar ne? Ako se slažete s nama, navratite nam u utorak, 15. siječnja na naše prvo akusticiranje u 2019. godini. Početak svirke uz Meritas je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Dodajte naš Facebook event u svoj kalendar.

Gušt nam je prisjetiti se kako smo sa skupinom Meritas po prvi put imali priliku akusticirati u listopadu 2012. godine - tada su nam svojim akustičnim nastupom u Rockmarku otvorile treću sezonu programa!

(Meritas na Akustici u Rockmarku, 30. listopada 2012. godine)

Preporuka za daljnje čitanje:

Luce i izvedba pjesme "Proći će" (video) - saznaj više.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle