• Akustika.

Nina Bajsić i izvedba pjesme "No Brave Men" (video)


U studenom prošle godine na našoj malenoj pozornici Rockmarka imali smo priliku po prvi put ugostiti mladu i talentiranu kantautoricu vrijednu pažnje - Ninu Bajsić, te upravo s tog akusticiranja predstavljamo novi video!


Tog utorka, 13. studenog 2018. godine, Nina nam je u pratnji violinistice Jasmine Bojić jedan običan jesenji utorak ispunila svojim specifičnim vintage-folk zvukom i okupljenu publiku uvela u svoj sanjivi glazbeni svijet. Kroz kratku svirku provela nas je kroz svoj autorski rad, a na set-listi se našla i pjesma "No Brave Men", njena prva autorska pjesma, nastala u Dublinu.


"'No Brave Men' je prva pjesma koju sam napisala i uglazbila, nastala je dok sam živjela u Dublinu. Ne pjevam je često, ali volim joj se s vremena na vrijeme vratiti i podsjetiti od čega je sve krenulo, obzirom da je to bila prva stvar koju sam snimila i dala nekome na slušanje", otkrila nam je Nina.

A upravo snimku izvedbe pjesme "No Brave Men" donosimo u novom videu, na našem YouTube kanalu. Za video-snimanje i montažu zaslužna je Iva Pezić, dok je za audio zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio).

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle