• Akustika.

Energično akusticiranje uz Ogenj u Rockmarku

Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Ogenj Doći do Rockmarka za Ogenj je ovaj put bila prava avantura; momci su na našu malenu pozornicu stigli direktno iz Crne Gore. Doslovce.

(Ogenj na Akustici u Rockmarku; autor fotografije: Benjamin Strike)


Nekoliko dana uoči novog gostovanja u sklopu Akustike, koprivnička etno-folk skupina zaputila se u južne krajeve, gdje su održali nastupe u Dubrovniku, Podgorici i Nikšiću, a ovu kratku turneju odlučili su završiti akusticiranjem u Berislavićevoj 13.


Tog utorka, 14. svibnja 2019., zaputili su se iz Crne Gore prema Zagrebu, a kako to obično biva, planirana opuštena vožnja odužila se na neplaniranih 13 sati putovanja. Pri dolasku u Rockmark, momci su odgovorno raspakirali instrumente, uštekali kablove, smjestili se na našu malenu pozornicu i - puni energije započeli akusticiranje s "Te tvoje joči"!


Okupljenoj publici priredili su svirku koja je uključivala izvedbu pjesama s njihovog Porinom nagrađenog debitantskog albuma, ispunili nekoliko glazbenih želja, podsjetili na aktualni singl "Domaj" te predstavili nekoliko novih pjesama, koje će se naći na njihovom novom albumu koji trenutno pripremaju.


"Došli smo na Akustiku nakon 13 sati puta iz Crne Gore - htjeli smo ovdje završiti tu našu mini-turneju, jer sigdi je lepo, al doma je najlepše. A mi smo tu već k'o doma", otkrio nam je Tomislav Mihac Kovačic svoje dojmove, odmah po završetku akusticiranja.

Atmosferu ovog akusticiranja uz Ogenj donosimo vam u našoj novoj galeriji, kroz fotografije i momente koje je uhvatio naš foto-mag Benjamin Strike. Pogledajte u nastavku.
Autor fotografija: Benjamin Strike.

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle