• Akustika.

"Srce išče" skupine Ogenj na akusticiranju u Rockmarku (video)

Energično etno-folk akusticiranje


Sredinom svibnja u Rockmarku smo imali priliku ponovno ugostiti koprivničku skupinu Ogenj, koja je ovom prilikom na našu malenu pozornicu stigla izravno iz Crne Gore! Upravo s tog glazbenog druženja predstavljamo novi video - izvedbu pjesme "Srce išče"!Nekoliko dana prije ovog akusticiranja, momci su se zaputili u južne krajeve - na kratku turneju koja je uključivala nastupe u Dubrovniku, Podgorici i Nikšiću, a pri povratku kući odlučili su svratiti i do Akustike, te na taj način putovanje privesti kraju. Kako to obično biva, putovanje se odužilo na neplaniranih 12+ sati vožnje, stoga su doslovce došli do Rockmarka, parkirali auto, raspakirali instrumente, uštekali kablove i energično započeli ovu Akustiku!


Publici su priredili svirku koja je uključivala izvedbe pjesama s Porinom nagrađenog debi-albuma, ispunjavali glazbene želje te predstavili nekoliko novih pjesama...a na set-listi se našla i dobro nam poznata "Srce išče", čiju izvedbu donosimo u novom videu Akustika Session serijala.


Za video snimanje pobrinula se Iva Pezić (Skizza Studio), montažu je odradila Željka Ru., a svim audio trikovima bavio se Antonino Šimić (Greenwood Studio).

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle