• Akustika.

Otkrijte Drop Of Comfort Sessions

Audiovizualna utjeha u doba izolacije


Period izolacije kreativno je do sada donio niz interesantnih novih glazbenih projekata, a među njima ističemo Drop of Comfort Sessions, budući da iza ove priče stoji naš dragi fotograf Benjamin Strike!

(sjećanja - pocket palma - Drop of Comfort Sessions)


Ovaj novi audiovizualni projekt kreirao je zajedno s Lukom Vidovićem, glazbenikom i autorom iz synthwave dua pocket palma, s namjerom da nekoliko puta tjedno putem svog YouTube kanala glazbom pruže kapljicu utjehe u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu.


"Toliko sam se valjda saživio sa činjenicom da sam svaki mjesec u Rockmarku da smo ovu (ne)priliku sveopće izolacije iskoristili za virtualno prenošenje lijepog, akustičnog sadržaja. Ovo je bila savršena prilika da spojim nekoliko vrlo bitnih elemenata svoje vlastite osobnosti; ljubav prema fotkanju, tužnim pjesmama i akustičnoj glazbi u jedno i mislim da je ispalo i bolje nego što sam zamišljao. Nadam se da će svi uživati u obradama i sanjivim vizualima, a jednom kada izolacije više ne bude, nadam se da ćemo na sessione privući neke druge glazbenike", otkrio nam je Benjamin Strike.

Kao prvi Drop of Comfort Session predstavljena je izvedba pjesme "sjećanja" pocket palme, a toplinu kućne atmosfere uspješno su prenijeli i u audio-vizualnu dimenziju. Do sada su predstavljena ukupno četiri sessiona, među kojima je posljednja emotivna izvedba "Never Let Me Go" Florence + the Machine.


Bravo momci!

(Never Let Me Go (Florence + The Machine cover) - Drop of Comfort Sessions)

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle