• Akustika.

pocket palma zatvara sezonu Akustike u Rockmarku

Vrijeme je za godišnji.


Utorak po utorak, približili smo se kraju još jedne sezone akusticiranja u našem Rockmarku, a tom prigodom 11. lipnja, imamo čast na našoj malenoj pozornici ugostiti novo/staro ime domaće glazbene scene - skupinu pocket palma!

(pocket palma; pozivnica na akusticiranje, 11. lipnja u Rockmarku)


Taman kad smo s guštom u potpunosti naučili njihove uzorke muziciranja napamet, dobro nam poznata lica i glasovi Side Projecta - Anja i Luka, ugodno su nas iznenadili novom glazbenom pričom. Objavom pjesme "godišnji" predstavili su svoj novi sanjivi projekt pocket palma, a ubrzo nakon toga je uslijedila i objava istoimenog albuma te premijerni nastup na Zagreb Beer Festu.


U utorak, 11. lipnja, imamo priliku ugostiti ih u ovom novom obliku i na našoj malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark, te u njihovom i vašem društvu privesti kraju aktualnu, devetu po redu, sezonu programa Akustike.


"Akustike koje smo svirali kao Side Project uvijek su bile baš jako akustične, a svi su uvijek nekako očekivali da ćemo ubaciti nešto elektronike, međutim to se nikad nije dogodilo. S pocket palmom smo se malo okuražili i Akustiku odlučili odsvirati apsolutno neakustično. Svirat ćemo cijeli album "godišnji" u malo drugačijim aranžmanima, uz pratnju Brune Žabeka na gitari. Ono što smo pripremili bit će na trenutke slatko, na trenutke živo, malo nostalgično i malo mistično. Nadamo se da ćete nas doći poslušati u što većem broju!", otkrili su nam Anja i Luka uoči ovog nastupa.

Stoga, dođite ih poslušati u što većem broju, i pridružite nam se na neakustičnom finalnom izdanju akusticiranja ove sezone. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Berislavićevoj 13! (Dodaj događanje u svoj Facebook kalendar)

(videospot singla "godišnji")

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle