• Akustika.

pocket palma priveli kraju devetu sezonu Akustike

Dojmovi i fotke s akusticiranja u Rockmarku


Utorak, 11. lipnja bio je u znaku glazbenog druženja uz skupinu pocket palma, koji su nam ovom prigodom ujedno i priveli kraju aktualnu devetu po redu sezonu Akustike u Rockmarku.

(pocket palma na Akustici u Rockmarku; autor fotografije: Benjamin Strike)


Glavne aktere ove glazbene priče do sada smo imali priliku dobro upoznati kao Side Project, a onda su Anja i Luka svoju publiku ugodno iznenadili ovim novim projektom. Predstavili su pocket palmu i prvi singl "godišnji", kojim su najavili istoimeni album prvijenac, nakon čega je uslijedio i premijerni nastup na Zagreb Beer Festu.


Upravo s albumom "godišnji" stigli su i na našu malenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark te kako su i sami najavili, predstavili izdanje u nešto drugačijim aranžmanima, uz pratnju Brune Žabeka na gitari. Publika je tako imala priliku čuti uživo sve pjesme s njihovog albuma prvijenca, a mi smo imali priliku u jako dobrom društvu privesti kraju našu aktualnu sezonu programa! Stoga, da citiramo dragu nam pjesmu: "Vrijeme je za godišnji". Program Akustike tijekom ljetnih mjeseci šaljemo na zasluženi odmor, a s novim svirkama krećemo na jesen.


Atmosferu neakustičnog akusticiranja uz pocket palma donosimo u našoj novoj galeriji, kroz fotografije koje je kreirao naš foto-mag Benjamin Strike. Pogledajte u nastavku.

Autor fotografija: Benjamin Strike.

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle