• Akustika.

Preporuka: Mile Kekin akustično u Rockmarku

Nakon prvog singla "Reno 4", bilo je samo pitanje vremena kada će nam Mile Kekin predstaviti i svoj samostalni studijski album - to smo dočekali ove jeseni, a uz album slijede i još pokoja koncertna iznenađenja...


Singl, album, koncert...


Dvije godine intenzivnog rada rezultiralo je objavom albuma "Kuća bez krova", koji je od sredine listopada dostupan u prodaji - u CD i vinilnom obliku, kao i putem digitalnih glazbenih servisa. Izdanje donosi ukupno deset autorskih i dijelom autobiografskih pjesama, za čiju produkciju je zaslužan Denis Mujadžić Denyken.

(videospot singla "Atlantida")


Kritika je izdanju bila naklona, a sam album najbolje je ipak opisao Mile Kekin: "Album "Kuća bez krova" zamišljen je kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na mene. Soundtrack filma je smireniji nego što su to ljudi navikli od mene. Na njemu nema psovki, glasnih gitara i rockerskog garda".


Objavu albuma prati i njegova koncertna promocija - u četvrtak, 29. studenog Mile će u pratnji svog benda nastupiti u zagrebačkom Vintage Industrial Baru!


Naša preporuka je - svirka u Rockmarku...


A prije posjeta spomenutom koncertu, preporučamo vam da u srijedu, 21. studenog navratite do drage nam glazbene knjižare Rockmark, gdje će Mile Kekin s bendom održati kratki akustični nastup, kao zagrijavanje za najavljeno elektrizirano koncertiranje.

(Mile Kekin i bend; promotivna fotografija; autor: Roberto Pavić)

Posjetitelji će imati priliku čuti kako u akustičnom izdanju zvuče nove pjesme, a u Rockmarku će se moći kupiti potpisani CD-i i vinil, kao i ulaznice za koncert u Vintage Industrial Baru.


Početak druženja je u 18 sati, a ulaz je slobodan.


Nama zvuči dobro, a vama? Ubaci događanje u svoj Facebook kalendar, i vidimo se i tada u Rockmarku!

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle