• Akustika.

Sara Renar se vraća na Akustiku u Rockmarku

Zagrebačka glazbenica Sara Renar se nakon dvije godine ponovno vraća na pozornicu Rockmarka, gdje će u utorak, 28. studenog nastupiti u sklopu programa Akustika.U zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, Sara je posljednji put nastupila u veljači 2015. godine, a od tada se u njenom glazbenom životu dogodilo podosta toga. Između ostalog, objavila je treći po redu studijski album "Tišina", osvojila nagradu Porin, nominirana je za IMPALA European Album of the Year, a prikupila se i koncertna kilometraža nastupima diljem Hrvatske, regije, kao i Europe…


Upravo je posljednja dva mjeseca provela na svojevrsnoj turneji, koja je uključivala koncertne postaje od Beograda, Novog Sada, Skopja do Berlina, Budimpešte, Liverpoola… Dio navedenih koncerata održao se u sklopu projekta European Music Incubator.


Sara Renar do sada je u sklopu programa Akustika nastupila ukupno pet puta, što uz Rockmark uključuje i nastupe u sklopu Akustike u riječkom Tunelu, šibenskom Terraneo festivalu te zagrebačkim Medvedgradskim glazbenim večerima.


Na svom novom gostovanju u Rockmarku predstavit će nam pjesme s "Tišine" u nešto manje elektriziranom izdanju, a publika će imati priliku čuti i pokoju pjesmu novijeg datuma – naime 17. siječnja 2018. godine na vinilu će objaviti live album hibridnog performansa "Gdje povlačiš crtu?", točno godinu dana od praizvedbe tog projekta.


Početak Akustike u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]Foto: Vedran Metelko

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle