• Akustika.

Side Project ponovno na Akustici u Rockmarku

Ponovno imamo priliku akusticirati s dark-pop skupinom Side Project, koja nam se u utorak, 13. ožujka vraća na našu malenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark.


Ovom prilikom u Rockmark nam stižu s novim i odličnim studijskim albumom “Lonely Boys”, koji su objavili u prosincu prošle godine - i možete ga slušati i preslušavati te kupiti na njihovoj Bandcamp stranici.


“Lonely Boys” je njihovo drugo po redu studijsko izdanje, koje su samostalno kreirali, producirali i objavili. Donosi ukupno 11 autorskih pjesama, te uključuje suradnje s Irenom Žilić u pjesmi “Would You” te Nikol Ćaćić (NLV), kroz povremeno sempliranje njenog vokala.


S Lukom i Anjom smo posljednji put imali priliku akusticirati u svibnju 2016., a sada nam se na Akustiku vraćaju bogatiji za studijski album. Publika će na njihovom akusticiranju imati priliku čuti kako pjesme s albuma “Lonely Boys” zvuče u akustičnom izdanju, što vjerujemo da će biti odlično zagrijavanje za njihovu elektriziranu koncertnu promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture*, 23. ožujka!


Akusticiranje uz Side Project započet će nam u 19 sati, a ulaz u Rockmark je slobodan.

Foto: Dora Šarić


Za one koji vole znati više, Anja i Luka su svoju priču započeli 2012. godine, isprva s coverima, a zatim (srećom!) i s autorskim pjesmama. Hvaljeni prvijenac “Things Which No One Else Should Know About” su objavili 2015. godine, nakon čega su ubrzo krenuli i s radom na novom materijalom te u međuvremenu objavili singlove “Guns” i “Giving Souls Away”, koje nisu uvrstili na album.


* Ulaznice za njihov koncert 23. ožujka u Tvornici kulture možete kupiti i u Rockmarku, po pretprodajnoj cijeni od 35 Kn. Na dan koncerta, upad će biti 50 Kn.


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle