• Akustika.

Side Project i video akustične izvedbe pjesme "Alive"

Updated: Jul 25, 2018

Donosimo vam snimku akusticiranja uz zagrebački duo Side Project, koji nam je u glazbenoj knjižari Rockmark nastupio sredinom ožujka.

(Side Project akusticiranje u Rockmarku, 13.03.2018.; foto: Benjamin Strike)


Tog utorka, 13. ožujka, Luka i Anja su nam se po šesti put vratili na program "Akustike" i priuštili nam akustičnu izvedbu svog graveyard-popa, koju rijetko imamo priliku čuti i vidjeti. Ovom prilikom su nastupili u pratnji gitariste Tonija Tkaleca, a ovo akusticiranje su iskoristili kao akustičnu promociju albuma "Lonely Boys" i zagrijavanje za elektriziranu svirku u zagrebačkoj Tvornici kulture, desetak dana kasnije.


Često se dogodi da smo na manjim svirkama jako nervozni, pogotovo akustičnima. Nekako što je manje ljudi, to je atmosfera intimnija i imamo osjećaj da smo pod povećalom. Ovaj put je bilo drugačije, vibe je bio više kao nekakvo druženje nego kao koncert. Kako smo i mi zbog intimnosti pod povećalom, tako je i publika nama, a bilo je jako lijepo izbliza proučavati kako ljudi uživaju u onom što smo pripremili. - Side Project


Na set-listi tada se našla i pjesma "Alive", s prvijenca "The Things Which No One Else Should Know About", čija emotivna i snažna izvedba je odjeknula Rockmarkom, a vjerujemo da nikoga u publici nije ostavila ravnodušnim. Upravu izvedbu te pjesme vam donosimo u novom videu s akusticiranja, objavljenom na našem YouTube kanalu.


Za audio je zaslužan Antonino Šimić, dok se slaganjem videa bavila Željka Ru.

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle