• Akustika.

Preporuka: Silente u Rockmarku

Nakon kratke pauze, skupina Silente vratila se na domaću glazbenu scenu - objavom trećeg studijskog albuma, a zatim i najavom velikog zagrebačkog koncerta!


Singl, album, koncert...


Početkom godine objavom singla i videospota "Falange" jasno su najavili svoju ponovnu glazbenu aktivnost, a ubrzo je uslijedilo predstavljanje još novih pjesama. Sve je to bio uvod u treći po redu studijskog albuma, naslova "Malo magle, malo mjesečine", koji je objavljen pred same ljetne mjesece.

Na zadovoljstvo brojnih fanova, s novim studijskim albumom uslijedila je i najava velikog zagrebačkog koncerta u Domu sportova, koji će se održati 17. studenog!


A naša preporuka je...


U razdoblju priprema za nastup u Domu sportova, Silente će u četvrtak, 25. listopada navratiti i do Rockmarka, kako bi se podružili s fanovima te dodatno promovirali novi album “Malo magle malo mjesečine” i najavljeni zagrebački koncert.

Uz red priče, bit će mjesta i za red glazbe te će bend akustično izvesti nekoliko pjesama - kako sa svoja prva dva albuma “Lovac na čudesa” i “Neće rijeka zrakom teći”, tako i s aktualnog “Malo magle, malo mjesečine”. Posjetitelji će u Rockmarku moći kupiti ulaznice i za koncert u Domu sportova.


Početak druženja je u 18 sati, a ulaz je slobodan.


Ubaci događanje u svoj Facebook kalendar, i vidimo se 25. listopada tada u Berislavićevoj 13.

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle