• Akustika.

The Gentleman gost Akustike u Rockmarku

U utorak, 15. svibnja na našoj malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark po prvi put ćemo imati priliku ugostiti mladog kantautora - The Gentleman.

(The Gentlemanova pozivnica za akusticiranje u Rockmarku)


Ovaj tajanstveni akademski obrazovani i svestrani glazbenik svaj ’džentlmentski’ projekt započinje 2016. godine, a predstavljene autorske pjesme nastale su kao intimni umjetnički dijalog Gentlemana i pjesnikinje Mrs. Dulovsky.


Na domaćoj je sceni debitirao singlom "Crystal", a zatim nas singlom i videospotom "Crossing For Wildlife" uveo u album prvijenac jednostavnog naslova "The Gentleman", objavljenog sredinom veljače ove godine. Njegov izričaj je teško svesti pod jedan žanrovski nazivnik, već varira ovisno o atmosferi i karakteru - od melankoličnih balada do kabaretsko mračnih pa sve do društveno angažiranih pjesama.

(promotivna fotografija)


Istančanim autorskim radom je zaokupio pažnju publike, glazbene kritike, a tako je i nama stigao pod radar, pa smo se brže-bolje javnuli za gostovanje u sklopu akusticiranja. A on se kavalirski odazvao našem pozivu, uz poruku:


"Poštovane dame i gospodo, iznimno se radujem našem druženju na Akustici u Rockmarku. Za vas dolazim potpuno sam, ovaj put bez gostiju koji su me pratili na promocijama, te ću svoje pjesme izvesti najintimnije do sada. Srdačno, the Gentleman"

Svoje koncertne nastupe koncipira u strukturu priče te glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa, stoga vjerujemo da nas u utorak, 15. svibnja, u Rockmarku čeka (još) jedno autentično akusticiranje.


Početak akusticiranja uz The Gentlemana je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Berislavićevoj 13 u Zagrebu! Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar.


Akustika preporuča: "Sedma republika" Ante Perkovića

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle