• Akustika.

Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Vatru


Skupina Vatra nam je u utorak, 19. ožujka u našoj glazbenoj knjižari Rockmark priredila intimnu akustičnu minijaturu. Donosimo naše dojmove - i fotografije!

(Vatra na Akustici u Rockmarku; autor fotografije: Benjamin Strike)


Pred njima je koncertna proslava prvih 20 godina djelovanja te su se tim povodom vratili na našu malenu pozornicu u Berislavićevoj 13. Kratkom akustičnom svirkom, intimnom atmosferom, kao i vidnim uzbuđenjem pred veliko slavlje, publici su dali naslutiti što ih čeka 5. travnja u Domu sportova.


U tročlanom i akustičnom VAT-izdanju, kako su i sami naglasili, te bez planirane set-liste, izveli su singlove novijeg datuma, ispunili nekoliko glazbenih želja, kao i podsjetili nas na pjesme s početka karijere. "Bilo nam je fenomenalno, stvarno sam oduševljen! Već za vrijeme nastupa smo došli na ideju da ovako nešto ponovimo nekoliko dana zaredom", otkrio nam je Ivan Dečak svoje prve dojmove nakon svirke.


Atmosferu akusticiranja uz Vatru prenosimo u novoj foto-galeriji, za koju je i ovaj put zaslužan naš foto-mag Benjamin Strike. Pogledajte u nastavku.
(fotografije: Benjamin Strike)

Čitaj dalje: Dojmovi i fotke s akusticiranja uz Ischariotzcky


© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle