• Akustika.

Uoči Doma sportova, Vatra na Akustici u Rockmarku

U utorak, 19. ožujka, imat ćemo priliku na našoj malenoj pozornici Rockmarka u sklopu novog izdanja Akustike ponovno ugostiti skupinu Vatra!

(Vatra; promotivna fotografija; autorica: Mare Milin)

Ove godine skupina obilježava 20 godina djelovanja, kojih će proslaviti koncertom u zagrebačkom Domu sportova, 5. travnja, a uoči tog nastupa publici će u Rockmarku prirediti akustičnu minijaturu kao uvod pred koncertno slavlje!


Virovitička skupina s dugogodišnjom zagrebačkom adresom svoju je glazbenu priču započela kreirati 1999. godine, s debitantskim izdanjem "Između nas". Od samih početaka slove za jedne od koncertno i albumski najaktivnijih glazbenika s ovih prostora, pa stoga ne čudi kako su tijekom dva desetljeća objavili devet studijskih albuma, osvojili niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, a veliku većinu vremena proveli u kombiju, s kojim su prešli tisuće i tisuće kilometara te održali niz koncerata diljem regije.


(videospot novog singla "Sve je tišina")

Svoju slavljeničku godinu obilježavaju nizom aktivnosti – nedavno su objavili novi singl "Sve je tišina", kojim najavljuju deseti studijski album, pripremaju objavu biografije, a središnje slavlje rezervirano je za 5. travnja i već spomenuti koncert u zagrebačkom Dom sportova.


Sa skupinom Vatra po prvi put smo imali priliku akusticirati 2011. godine, kada su otvorili drugu sezonu Akustike, a ovom prilikom nam se ponovno vraćaju na našu malenu pozornicu, gdje će okupljenoj publici priuštiti intimnu koncertnu minijaturu. Akustika uz Vatru održat će se u utorak, 19. ožujka, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan!

(Vatra na Akustici u Rockmarku, 2011. godine; autor: Akustika)

Koncertno slavlje u Domu sportova održat će se 5. travnja, a ulaznice je moguće kupiti i u Rockmarku, po pretprodajnoj cijeni od 90 Kn. Ostala prodajna mjesta su: Dallas Records (Paromlinska 49/1), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) te Eventim.hr sustav.


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2019. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle