• Akustika.

Svjetski priznati gitarist Yogi gost Akustike u Rockmarku

Prilika da uživo čujemo njegov novi studijski album


Svjetski priznati gitarist i producent Yogi uskoro objavljuje svoj novi studijski album, koji ćemo uživo moći čuti u utorak, 18. veljače na Akustici u Rockmarku!


(Yogi; promotivna fotografija, autor: Zvone Ferina)


Ovo će nam biti prvo zajedničko akusticiranje, u sklopu kojeg će nam Yogi svojom koncertnom minijaturom u okruženju naše malene glazbene knjižare uživo predstaviti novo studijsko izdanje, do sada najavljeno s dva singla - "Got You Where I Want You" i "Love You Every Day".


"Uzbuđen sam zbog ovog nastupa u Rockmarku, 18. veljače! Na perkusijama će mi se pridružiti Damir Šomen, i izvest ćemo pjesme s mog novog albuma, ali i neki meni dragi cover. Vidimo se na Akustici!", otkrio nam je uoči svog akusticiranja.

("Got You Where I Want You" videospot)

Glazbeni životopis Yogija Lonicha ispunjen je suradnjama s raznim svjetskim imenima, kao što su Chris Cornell, Melissa Etheridge, Yusuf Islam (Cat Stevens), Alanis Morissette, Booker T Jones, Meredith Brooks... 30 godina je proveo u Los Angelesu, da bi se prije nekoliko godina doselio u Hrvatsku, odakle vuče svoje obiteljske korijene. Hrvatska publika se s ovim glazbenikom već mogla upoznati, što uživo kroz njegove samostalne koncerte, a što kroz suradnje s brojnim domaćim glazbenicima.


Dok nije na turnejama diljem svijeta, stvara autorsku glazbu te i sam ističe kako mu u posljednje vrijeme najviše odgovara zvuk blagog blues-rock tona. Upravo je takav i njegov novi solo album, čiju produkciju potpisuje samostalno, a koji ćemo uživo čuti u utorak, 18. veljače u zagrebačkom Rockmarku. Kako je i sam već najavio, na našoj malenoj pozornici pridružit će mu se i Damir Šomen.


Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Berislavićevoj 13. (Dodaj događanje u svoj Facebook kalendar)

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

© 2020. Akustika. Zvuči dobro.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle